Trusted
Verified

Project Overview

Duration
16 weeks
Completion Year
2017
SAVE THIS PROJECT
Box Design Studio Sdn Bhd VO5-07-06, Signature 1
Lingkaran SV, Sunway Velocity,
55100 Cheras
WP Kuala Lumpur, Malaysia
+6019286xxxx +6010225xxxx
Request Quote
Trusted
Verified

Interior Design Project Info

Located in Denai Alam, this modern residence swathed in clean lines and natural light, emerged as the pinnacle of serenity and style. Smoothly filled with elegant ambiance and classy flair, the double volume living hall makes the entire space feel lofty and open. A vertical room divider not only opens up the space leading to the dining area, it also creates a sense of airiness while adding contemporary design element.

The choice of teal wall at the dining hallway accented with a hint of calmness, tastefully complements the other neutral shades in the zone. Such harmonious combination gives the space a distinctive edge that garners attention. Further down, the clean, edgy look of the kitchen cleverly delivers an upscale feel to this modern home.

To keep the flow cohesive and polished, the bedroom takes on a comparable approach to feature on monochromic shades and sleek lines, keeping the vibe cozy and relaxed. In all, this residence is a medley of stylish hues and timeless fittings.


Interior Design Works Included


Interior Design Project Areas


Box Design Studio Request Quote
×
Live Chat