The Editor Hair Salon (Ground Floor)

Trusted
Verified

Project Overview

Status
Concept
Duration
4 weeks
Save This Project
Surface R Unit 15-3, Level 3, Block C1,
Jalan PJU 1/41, Dataran Prima,
47301 Petaling Jaya
Selangor, Malaysia
+6017529xxxx +6037887xxxx
Request Quote
Trusted
Verified

Interior Design Project Info

| The Editor |

A shop lot design as a industry pattern and interior is using a modern industrial concept, black furnishings and strategic use of render finishing on the cement floor, this saloon has a truly grand ambiance. In combination with neutral colors of white, grey, black as a setting, infuses the space with a sense of vigor and warms reception area with cement counter has a striking yet comfortable atmosphere. A stylish white brick wall behind the reception table leaves a sense of fluid cleansing purity. Small bulb lighting illuminate the whole space and let the guests enjoying the cozy place.

The wood surface counter-top and black leather armchair has maintain a unique balance of quirkiness and sophistication. Designed to evoke the classic feeling of relaxation and healing, each customers can enjoy the service with relaxed mood.


Interior Design Works Included


Interior Design Project Areas


Live Chat