Trusted
Verified

Project Overview

Duration
24 weeks
Completion Year
2018
Save This Project
Surface R Unit 15-3, Level 3, Block C1,
Jalan PJU 1/41, Dataran Prima,
47301 Petaling Jaya
Selangor, Malaysia
+6017529xxxx +6037887xxxx
Request Quote
Trusted
Verified

Interior Design Project Info

| Sensible Of Art |

Envisioning home that offers a level of comfort that derived from designs centered on nature-inspired theme. The main highlight of this design lies to the beige marble tv panel which next to the sliding door that opens up into a breathtaking view of the sky, creating the illusion of a horizons of a panoramic view into the horizons. The interior decisively incorporated an abundance of beige color, wood grains and softer furnishing options to give this house a relaxed mood.

Aside from that, the dining area is furnished with a round white top surface dining table, complemented with a dark brown fabric dining chair. On the side of dining area, a floor-to-ceiling tv panel has been placed. The earthy colour scheme, nature-inspired furnishing and pendant lighting, this residence is ultimately transformed into an inviting living space.

Coming to dry kitchen the kitchen gives a minimalist style, modern style. The exquisite dry kitchen area with its kitchen counters and beige matte kitchen counter and cabinet. The highlighted of this space is the multi function cabinet, its can turn into a small chair.

When it’s come to first floor, a family area combine with study area with brown tone and white cabinet. The white cabinet has make a focus on the central wood table and heightening the level of comfort of its features. Together, the decor works into unity to exude a cozy and classy aura that envelops the conjoint areas.

In the master bedroom, the exquisite environment that perfect embodiment of its nature-themed ,as the bed-head is covered with a matte earth tone material with a mirror panel material. Finished with grey and white soft furnishings, and skillfully transformed the space into a masterpiece. Structural work has been done to convert a space into a walk-in-wardrobe.

Moving into the private area of this house, all the bedroom design keep clean and comfortable .The beige and light brown tone has been selected to become the main tone of the bedroom, offering it a calming mood that, similar to life in nature. All the cabinet was matte finished to give the space a much desired depth andsophistication that appreciated by some urbanities and natural style.


Interior Design Works Included


Interior Design Project Areas


Live Chat