The Editor Hair Salon (First Floor)

Trusted
Verified

Project Overview

Duration
4 weeks
Completion Year
2015
Save This Project
Surface R Unit 15-3, Level 3, Block C1,
Jalan PJU 1/41, Dataran Prima,
47301 Petaling Jaya
Selangor, Malaysia
+6017529xxxx +6037887xxxx
Request Quote
Trusted
Verified

Interior Design Project Info

| The Editor 01 |

The raw industrial looking ceiling and cement floor portrays the tenacious nature of this design. Meanwhile, light bulbs that are hanging from the ceiling are a pleasant touch to the interior wrapped in natural light. In combination
with neutral colors of white, grey, black as a setting, infuses the space with a sense of vigor and warms reception area with wood grain counter has a striking yet comfortable atmosphere. A stylish white brick wall behind the
reception table leaves a sense of fluid cleansing purity.

The design features a feather-like charm that puts visitors to ease by illuminating the inner space with bright natural lighting from the large attention-grabbing glass panels, giving the overall look a clean and lifted ambiance. By keeping things light and easy, the elements come together to create a space that is spacious and comfortable.


Interior Design Works Included


Interior Design Project Areas


Live Chat