The Dark Contour - Pavilion Hilltop

Trusted
Verified

Project Overview

Duration
12 weeks
Completion Year
2019
SAVE THIS PROJECT
Box Design Studio Sdn Bhd VO5-07-06, Signature 1
Lingkaran SV, Sunway Velocity,
55100 Cheras
WP Kuala Lumpur, Malaysia
+6019286xxxx +6010225xxxx
Request Quote
Trusted
Verified

Interior Design Project Info

Imbuing a sense of serenity and classiness, this contemporary house employs an open-plan interior with a primarily dark colour palette. To create an aura of sophistication to this 3000 square-feet home, a deep and striking tone is selected to give the space its masculine edge. Upon entry, the walkway and entertainment spaces are layered in cool colour shades with modern elegance in place.

Incorporated with distinctive textures, such as bold lines, featured stones and dark wood, the entire space is added with more depth and styles. The immaculate furnishings paired with iconic lighting at the dining area also makes an edgy statement to the house. For the more private zones such as the bedrooms, a lighter and more delicate pastel colour scheme is opted to make the ambiance feel livelier with a warmer vibe, while maintaining a comfortable contrast to the area.

This modern residence speaks volumes about the owner’s characters and preference, while keeping functionality in place - An art to striking a balance between comfort and chic factor in the living style.


Interior Design Works Included


Interior Design Project Areas


Box Design Studio Request Quote
×
Live Chat