Trusted
Verified

Project Overview

Interior Design Budget
RM 400,000
Duration
12 weeks
Completion Year
2021
Save This Project
C-15-3A, Colonial Loft Jalan PJU 8/8
Empire City
47820 Petaling Jaya
Selangor, Malaysia
+6018360xxxx +6010917xxxx
Request Quote
Trusted
Verified

Interior Design Project Info

“There is no creation without tradition”
As the inspiration of this design project, we hopes to preserve the early days of KHIND’s brand logo, which mainly comprises of red, white and black colors. From there, creating an open office concept of modern minimalist design and letting natural lighting into the interior space, which aims at introducing brilliance and freshness to the workplace while preserving the tradition and at the same time symbolizing the brand.

An abundance of natural daylight directed through the clear glass into the building interiors, through floor-to-ceiling windows as a prerequisite at the site. Streams of daylight entering the office presents a refreshing natural light environment, enlivening the sense of space, comfort, and clear view in the office.

We hope that transparency will not only represent the honesty and openness in communication, but also represent workplace transparency between the company and its employees. Therefore, we used glass panels as partitions to ensure spacious, open and unobstructed lighting whilst keeping the space private and secure.
The pantry area is designed as an open space with an independent island. The overall effect is a soothing ambience at all times of the day, which helps office workers to relieve stress from a tense and busy office environment. In choosing materials, we chose red tiles, wooden elements, and red pebble flooring to match the entire pantry. Thereby complimenting the interior and exterior setting and allowing it to easily blend with each other.

The contrast of red and white is the highlight of the design, replacing the old office space in the past, and breaking into the future with sustainable growth and development. Overall, the entire design of this project is an innovation in itself, making use of natural lighting to create a unique ambience. This gives a sense of expansive space and openness, maintaining a modern and chic look.

The office desks are inspired by the tongue and groove joint system and carefully planned at each corner of the desk for their practicality and functionality. Corporate color schemes of Khind chose for the desks blended into the space naturally. Taking into account that the office has a lot of messy wires and circuits for the Internet supply and telephones, we perfectly hide all the wires through the design of the table itself and the table arrangement.


Interior Design Works Included


Interior Design Project Areas


Project Photos

Dual Space Studio Request Quote
×
Live Chat