A HOTEL - LIKE AESTHETIC CLINIC

Trusted
Verified

Project Overview

Interior Design & Architectural Budget
RM 1,600,000
Duration
3 weeks
Completion Year
2019
Save This Project
Whooh by NADI Worldwide Sdn. Bhd. Lot 4-401 & 4-402, Level 4, The Starling Mall No. 6
Jalan SS 21/37, Damansara Utama, 47400 Petaling Jaya, Selangor
47400 Damansara Uptown
Selangor, Malaysia
+60111611xxxx +6012221xxxx
Request Quote
Trusted
Verified

Interior Design & Architectural Project Info

INTERIOR DESIGN & BUILD

Luxurious | Aesthetic Clinic

TDOX Flagship, Equatorial Plaza, Kuala Lumpur.

Project Location : Equatorial Plaza, Jalan Sultan Ismail, KL City
Design Concept : Contemporary Zen
Project Type : Skyscraper
Property Size : 10000sqft
Designed : Whooh by Nadi

Warmth and exclusive for an aesthetic clinic like this one, patients coming in would dawn upon themselves if it is the right place. Luxurious, the interior feels like one has stepped into a hotel.

Bright and uncluttered, the employment of timber clearly warms the spacious white interior. Clean-cut in lines and form, the characteristic of the clinic falls into place dashes with gold linings. Secondly, the timber strips leaned in as the materialized design element in the feature wall panels, hidden doors, cabinet sliding doors and wood grain aluminum strip ceiling. The doctors' office, consultation and treatment rooms are neatly tucked behind the wall panels. Just by a glimpse, they appear to be walls but attentively, they are also doors to the professionals.



A clever intent, our designer has built certain rooms to be connected by concealing timber-stripped doors for the wardrobe. Like entering a a secret passageway, the doctors simply need to access them by sliding the timber panels and open the secret door to the next room. In the meantime, the conference room is positioned towards the end of the room, placed in a glass box and framed in nyatoh wood strips in lacquered finish. That very space overlooks the opposite, interestingly built room, mostly concealed, the wooden box revealed a deluxe VIP library for guests. The timber-stripped doors slide opened to a room of comfortable seats, adorned with expansive sculptures or knick-knacks on the shelves. More trackless stripped panels mechanism are placed inside for privacy if needed, besides keeping the TV orderly covered. As a matter of fact, the wooden box is a perfect camouflaged to harbor the operation team from the public sitting in the leather chairs and velvety daybeads.


Interior Design & Architectural Works Included


Interior Design & Architectural Project Areas


×
Live Chat